Particuliere Zorg

 

Wat is particuliere zorg?

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent dat u ook vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder. Velen vinden deze vorm van zorg fijn, omdat zij een zorgaanbieder kunnen kiezen waar zij zich prettig bij voelen.

Omdat u particuliere zorg los kunt inkopen, kan het een aanvulling zijn op het reguliere thuiszorgaanbod.

Particuliere zorg van Royal Care

Naarmate u ouder wordt, heeft u meer behoefte aan zorg. Daarnaast kan een ongelukkige situatie ervoor zorgen dat u, een familielid of vriend op korte termijn extra zorg nodig heeft. Royal Care levert een particulier zorgpakket en maakt daarbij gebruik van de maximale vergoedingen. Deze vorm van zorg is te combineren met waakdiensten, slaapdiensten en 24-uurs zorg.

Royal Care werkt met ervaren en gecertificeerde Zelfstandige Zorg Professionals (ZZP-ers). Een klein team, bestaande uit maximaal vijf zorgprofessionals, garandeert:

- Zorg op maat 
- Een vaste samenstelling met minimaal verloop
- Grote betrokkenheid 
- Aandacht voor levensovertuiging en spiritualiteit 
- Een aantrekkelijke tarief 

Zorgaanvraag van PGB

Om ervoor te zorgen dat de zorgkosten niet geheel onder uw rekening vallen, kunt u aanspraak maken op een Persoons Gebonden Budget. Een persoonsgebonden budget vraagt u aan bij het zorgkantoor, uw zorgverzekeraar of uw gemeente. Waar u moet zijn, hangt af van de zorg die u nodig heeft. Op de website van de rijksoverheid vindt u meer informatie over het aanvragen van een Persoons Gebonden Budget.

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? In de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. De zorgprofessionals van Royal Care staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »

Extramurale zorg

De extramurale zorgdienst van Royal Care maakt het mogelijk zorg te ontvangen in de door u gewenste omgeving. De extramurale zorg van Royal Care biedt de oplossing, wanneer het gaat om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Lees verder »

Overbruggingszorg

U heeft een indicatie voor een verpleeg- of verzorgingshuis en staat op een wachtlijst. In dat geval biedt Royal Care, gedurende de wachttijd, de overbruggingszorg aan huis die u nodig heeft.

Lees verder »

Royal Care Thuiszorg

Royal Care: thuiszorg op maat. Vakkundige zorgdisciplines functioneren als één geheel en werkzaamheden worden efficiënt uitgevoerd. Royal Care biedt zorg die bij u past.

Lees verder »