De Overbruggingszorg 


Wat is overbruggingszorg?

Heeft u voorkeur voor een zorginstelling, maar staat u op de wachtlijst? Wij verlenen de zorg wanneer u dat nodig heeft. Wij zorgen dat u de zorg krijgt die u wenst te ontvangen en houden nauw contact met uw contactpersoon bij de zorginstelling. Wij zorgen ervoor dat betrokkenen op de hoogte blijven van uw zorgsituatie.

Overbruggingszorg van Royal Care

Overbruggingszorg is vaak op korte termijn nodig. Door contact op te nemen met onze zorgprofessionals kunt u vandaag nog een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. U kunt op onze steun rekenen.

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? In de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. De zorgprofessionals van Royal Care staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »

Extramurale zorg

De extramurale zorgdienst van Royal Care maakt het mogelijk zorg te ontvangen in de door u gewenste omgeving. De extramurale zorg van Royal Care biedt de oplossing, wanneer het gaat om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Lees verder »

Royal Care Thuiszorg

Royal Care: thuiszorg op maat. Vakkundige zorgdisciplines functioneren als één geheel en werkzaamheden worden efficiënt uitgevoerd. Royal Care biedt zorg die bij u past.

Lees verder »

Particuliere zorg

Wij leveren optimale particuliere zorg en maken gebruik van de maximale vergoedingen. Daarnaast is deze zorgdienst te combineren met waakdiensten, slaapdiensten of 24-uurs zorg.

Lees verder »