Dochter- en zusterondernemingen


We Care Thuiszorg

We Care vult, met haar particuliere zorgaanbod, het zorgpakket van Royal Care aan. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat We Care in staat is de aanvullende zorg te leveren die de zorgvrager wenst te ontvangen. Heeft u behoefte aan waakdiensten, slaapdiensten of 24-uurs verpleging? Dan bent u bij We Care aan het juiste adres. We Care stelt uw behoefte centraal en zet niet meer zorg in dan nodig. Daarbij maakt We Care optimaal gebruik van overheidsvergoedingen, waardoor u geen cent te veel betaald.   

Wilt u meer informatie over de zorgdiensten van We Care? Deze kunt u vinden op www.wecare-thuiszorg.nl.

Cura Thuiszorg

Cura Thuiszorg en Royal Care hebben in 2011 de handen in één geslagen om een uitgebreid zorgpakket aan te kunnen bieden. Waar Royal Care vooral diensten aanbiedt gericht op thuiszorg, langdurige zorg en terminale zorg, biedt Cura Thuiszorg ondersteuning in: 

- Persoonlijke verzorging
- Verpleging
- Begeleiding individueel (BG ind)

De zorgdiensten van Cura Thuizorg worden aangeboden in regio ’t Gooi.  

Royal Care heeft de mogelijkheid om alle zorg die u van Cura ontvangt te declareren bij uw zorgverzekeraar. Wilt u meer informatie over de zorgdiensten van Cura? Deze kunt u vinden op www.curathuiszorg.nl.

Met de Thuiszorg

Met de Thuiszorg en Royal Care hebben in 2013 de handen in één geslagen om een uitgebreid zorgpakket aan te kunnen bieden. Waar Royal Care vooral diensten aanbiedt gericht op thuiszorg, langdurige zorg en terminale zorg, biedt Met de Thuiszorg ondersteuning in:

- Persoonlijke verzorging
- Verpleging
- Begeleiding individueel (BG ind)

De zorgdiensten van Met de Thuiszorg worden aangeboden in regio Kennemerland.

Royal Care heeft de mogelijkheid om alle zorg die u van Met de Thuiszorg ontvangt te declareren bij uw zorgverzekeraar. Wilt u meer informatie over de zorgdiensten van Met de Thuiszorg? Deze kunt u vinden op www.metdethuiszorg.nl.