24-uurs zorg

 

Waarom 24-uurs zorg?

- U heeft dag en nacht professionele zorg nodig
- U bent niet afhankelijk van familie of vrienden
- U kunt uw dagelijkse activiteiten zelf inplannen, zoals: boodschappen doen, een frisse neus halen of een koffie in de stad drinken.

24-uurs zorg van Royal Care

Bent u niet meer in staat om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen? Of bent u op zoek naar zorg voor uw naasten, die de voorkeur geven aan thuiszorg? Dan is de 24-uurs zorg van Royal Care de ideale oplossing.

Onze 24-uurs verlenen wij, indien gewenst, in de vertrouwde omgeving van de cliënt. Een klein team, bestaande uit ervaren zorgprofessionals, biedt toegewijde zorg met persoonlijke begeleiding en aandacht. Het team wordt samengesteld op basis van het zorgpakket. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van ruimtes en andere faciliteiten in de woning. Daar worden duidelijke afspraken over gemaakt.

Voor vragen over onze 24-uurs zorg kunt u te allen tijde met ons contact opnemen.

Palliatieve zorg

Bent u of is een van uw naasten ongeneeslijk ziek? In de laatste fase van uw leven heeft u recht op uitstekende zorg. De zorgprofessionals van Royal Care staan 24 uur per dag 7 dagen voor u klaar.

Lees verder »

Extramurale zorg

De extramurale zorgdienst van Royal Care maakt het mogelijk zorg te ontvangen in de door u gewenste omgeving. De extramurale zorg van Royal Care biedt de oplossing, wanneer het gaat om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Lees verder »

Overbruggingszorg

U heeft een indicatie voor een verpleeg- of verzorgingshuis en staat op een wachtlijst. In dat geval biedt Royal Care, gedurende de wachttijd, de overbruggingszorg aan huis die u nodig heeft.

Lees verder »

Particuliere zorg

Wij leveren optimale particuliere zorg en maken gebruik van de maximale vergoedingen. Daarnaast is deze zorgdienst te combineren met waakdiensten, slaapdiensten of 24-uurs zorg.

Lees verder »